2310934176 Κανάρη 73, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη sekertzislazaros@gmail.com
hero image
 
 
   
   
AUTO ELECTRIC
Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη


Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων “AUTO ELECTRIC” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Κάτω Τούμπα, είναι κοντά σας για περισσότερα από 30 χρόνια, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη του.

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, διαγνωστικά μηχανήματα για κάθε τύπου αυτοκινήτου και έμπειρο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά τα ηλεκτρολογικά του αυτοκινήτου σας αλλά και να επιλύσουμε άμεσα κάθε ηλεκτρολογικό πρόβλημα που έχει προκύψει σε αυτό.
 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Με συνέπεια & επαγγελματισμό

στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων αναλαμβάνουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με service, μίζες, δυναμό, μπαταρίες, συντήρηση και επισκευή κλιματιστικού, ξεθάμπωμα φαναριών, έλεγχο φωτών αλλά και οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρολογικό θέμα του αυτοκινήτου σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να εξετάσει με προσοχή το αυτοκίνητό σας και να σας προτείνει τις πιο εξειδικευμένες λύσεις.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στον τομέα του αυτοκινήτου, αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, αποτελούμε σίγουρα την ιδανική επιλογή για τα ηλεκτρολογικά του αυτοκινήτου σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 

Στόχος μας είναι αφενός η σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την πλήρη κάλυψη των αναγκών καθώς και την διαρκή υποστήριξη ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
Καλέστε μας για να κλείσετε ραντεβού
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.