2310934176 Κανάρη 73, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη sekertzislazaros@gmail.com
hero image
 
 
   
   
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
AUTO ELECTRIC | Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη


Στο σύγχρονο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων “AUTO ELECTRIC” το οποίο βρίσκεται στην Κάτω Τούμπα στην Θεσσαλονίκη, προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την σωστή επισκευή και τη συντήρηση των ηλεκτρικών συστημάτων σε αυτοκίνητα παντός τύπου, μάρκας και κυβισμού.

Για όποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα έχει προκύψει στο αυτοκίνητό σας, σε εμάς θα βρείτε το πιο σύγχρονο εξοπλισμό που μπορεί να σας εξασφαλίσει την άμεση και εγγυημένη επίλυσή του.
 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
     
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε πλήρη ηλεκτρολογικό έλεγχο, σε κάθε είδους αυτοκίνητο, να εντοπίσουμε και να επιδιορθώσουμε κάθε ηλεκτρολογική βλάβη.
 
     
 
     
 
SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει το service του αυτοκινήτου σας και να σας εξασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
     
 
     
 
ΜΙΖΕΣ - ΔΥΝΑΜΟ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση, την επισκευή ή την ανακατασκευή μίζας αλλά και δυναμού για αυτοκίνητα κάθε μάρκας και τεχνολογίας. 
 
     
 
     
 
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Μπορούμε να αναλάβουμε τον έλεγχο της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας καθώς και την αντικατάστασή της. Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες, σας προσφέρουμε τις καλύτερες μπαταρίες για κάθε όχημα.
 
     
 
     
 
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Επισκεφτείτε το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας για μία εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική συντήρηση του συστήματος A/C του αυτοκινήτου σας αλλά και για την επισκευή του.
 
     
 
     
 
ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, μπορούμε να κάνουμε τα θαμπωμένα και κιτρινισμένα φανάρια του αυτοκινήτου σας σαν καινούρια, άμεσα και κυρίως οικονομικά. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΚΟΜΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Έλεγχος Φώτων
  Επισκευή & Αλλαγή Υαλοκαθαριστήρα
  Συντήρηση, Τοποθέτηση & Επισκευή συστημάτων πολυμέσων (radio/cd)
  Επισκευή συναγερμών
  Έλεγχος & Αντικατάσταση παντός τύπου καλωδίωσης
  Εγκατάσταση & Επισκευή ηλεκτρικών παραθύρων
 
     
  Ελάτε να σας προσφέρουμε τις πιο εξειδικευμένες λύσεις για τα ηλεκτρολογικά συστήματα του αυτοκινήτου σας.
Παρέχουμε γρήγορη και άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας προσφέροντας άμεσες λύσεις για κάθε ηλεκτρολογικό πρόβλημα που έχει προκύψει στο αυτοκίνητό σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Φροντίζουμε για την συνεχή ενημέρωση του προσωπικού μας στις νέες τεχνολογίες, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε βλάβη ή επιθυμία σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καλέστε μας για να κλείσετε ραντεβού
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.